More Website Templates @ TemplateMonster.com - August22nd 2011!

Ремонт на мебели

В екипа на ART DECOR FB има и професионални дърводелци, които извършват всякакви дърводелски услуги. Ние ще ремонтираме Вашите стари мебели и ще възстановим предишната им отлична форма. Ремонтираме всякакви видове мебели без значение от тяхната големина, вид и състояние. Ще претапицираме старите ви мебели и ще ги направим като нови. Нашите дърводелци знаят, че не всеки има възможност да замени повредената си мебел, затова ще Ви предложат много изгодни цени за ремонтиране на счупената. Не забравяйте, че един професионален дърводелец може да поправи по перфектен начин повредената мебел и тя да продължи да Ви служи още дълги години занапред. Нашите дърводелци ще Ви бъдат полезни, когато имате в дома си:

Каквато и мебел да има нужда от поправка не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще ремонтираме всичко бързо и качествено и ще възвърнем първоначалния функционален вид на Вашите мебели. Когато и да имате нужда от добър дърводелец се обръщайте към екипа на ART DECOR FB.

Реновиране и реставрация на стари мебели

Нашите дърводелци реставрират стари мебели и възвръщат миналия им блясък и съвършенство. Ако имате в дома си красив стар шкаф, маса, тоалетка, които вече са потъмнели, надраскани или захабени не се колебайте да се свържете с нас. Възстановяваме всякакви видове стари мебели и възвръщаме оригиналния им вид. Разполагаме с професионален реставратор, който ще се заеме бързо със задачата, която му поставите. Мебелите ще бъдат полирани, ремонтирани, възстановени на места, ако има липсващи елементи. Спазваме обещаните от нас срокове и Ви гарантираме, че няма да има забавяне от наша страна. Не се огорчавайте от овехтелия вид на красивите мебели, а се свържете с нас и ние ще се погрижим повече да не ги виждате така.

Съвети за реставрация на мебели

  • МЕБЕЛИТЕ ОТ ДЪРВО
  • Преди да предприемете каквото и да е скъпо възстановяване, се съобразете с вида на дървената мебелировка която имате. Едно поколение от мебели обикновено са направени от пресовано дърво, което е захванато със скоби или лепило. Те не са направени за да издържат теста на времето, и не си заслужава да ги подлагате на скъпи реставрации. Частите от солидно дърво или фурнир около шперплатова конструкция, обикновено са доста трайни, и могат да се предават от поколение на поколение. Колкото е по – здрава дървената част, толкова е по добра за реставрация.
  • ПРЕТАПИЦИРАНЕ
  • Има много неща които трябва да се обсъдят, когато мислите за претапициране на мебелите си. Ако те са изработени по европейска традиция, трябва да се реставрират съобразно с това. Качествената мебел, заслужава качествено и прецизно реставриране. Доверете се на ART DECOR FB и ние ще оправдаем Вашето доверие!