Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Малък ъглов диван Бирма

ID 1712213711

Компактен и практичен ъглов диван Бирма е с функция сън, ракла под лежанката и удобни подлакътници. Много подходящ за малки помещения, като предлага комфорт и функционалности на ниска цена. Размери: Д 234/Ш 148/В 84 см., спална площ: 175/130 см.

Производител : Cotta

цена 1 199,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 111.91 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв., която е със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияКомпактен и практичен ъглов диван Бирма е с функция сън, ракла под лежанката и удобни подлакътници. Много подходящ за малки помещения, като предлага комфорт и функционалности на ниска цена. Размери: Д 234/Ш 148/В 84 см., спална площ: 175/130 см.

Ъглов диван за малка стая, който има функция сън и ракла

Мебелна палата Лазур предлага евтини ъглови дивани, които са удобни, функционални и отговарят на всички съвременни стандарти за качество. Малък ъглов диван Бирма е нов модел от специална селекция ъглови дивани 2021. Моделът е много добър избор за малки помещения, където искате да имате мека мебел и допълнително легло.
Малък ъглов диван Бирма има функция сън и лесно се превръща в комфортна допълнителна спална площ с размер 175 на 130 см. Притежава лежанка, под която има ракла за съхранение на вещи. Моделът е с ниски и удобни подлакътници.

За конструкцията му са използвани материали от твърда, многослойна и/или иглолистна дървесина, без съдържания на формалдехиди, PU и PVC. Седалката е система от статични зиг-заг пружини, а облегалката е система от еластични колани. Краката на ъглов диван Бирма са пластмасови в черен цвят и с височина 4.5 см.

Моделът притежава големи и малки възглавници, които можете да размествате и подреждате по ваш избор. Дълбочината и височината на седалката е 52 на 46 см.


Евтин ъглов диван за почивка и отмора, които ви осигурява допълнителна спална площ във вашия дом.

* Моля, обърнете се към нашите консултанти за повече информация относно цветовете, в които се предлага модел Бирма.

* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

* Позицията на лежанката се определя стоейки с лице към предната част на самия диван.

Назад