Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Ъглов диван Делауеър с функция сън и ракла

ID 10462201013

Компактен ъглов диван за хол или дневна с функция сън, ракла под лежанката и възглавници със свалящи се калъфи. Предлага се с лява или дясна лежанка по желание на клиента. Размери: Д 233/Ш 164/В 90 см., със спална площ 196/140 см.

цена 660,00 лв.

Наличност: Наличен
Тип, Цена Броя  
моля изберете


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв., която е със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияКомпактен ъглов диван за хол или дневна с функция сън, ракла под лежанката и възглавници със свалящи се калъфи. Предлага се с лява или дясна лежанка по желание на клиента. Размери: Д 233/Ш 164/В 90 см., със спална площ 196/140 см.

Компактен и практичен ъглов диван за хол или дневна с функция сън, голяма ракла и възглавници на ниска цена

Ъглов диван Делауеър е изключително подходящ и за по-малки помещения, като осигурява всички необходими функционалности и удобства, които са необходими за комфорта и уюта във Вашия дом. Моделът е разтегателен с функция сън и лесно, посредством изтеглящ се подматрак, се превръща в комфортна допълнителна спална площ. Разполага с ракла под лежанката, която може да съхранява спално бельо и други вещи. Притежава отделни възглавници на облегалките, които можете да ползвате по удобен за Вас начин, а сваляемите им калъфи правят лесни за поддържане. Този практичен ъглов диван има много приложения и удобства, и се предлага на ниска цена спрямо параметрите и характеристиките си. Имате избор от различни цветове на дамаска от текстил и можете лесно да комбинира с останалото обзавеждането на избраната от Вас стая. Ако търсите евтин ъглов диван, който да има ракла, лесно да се поддържа и да бъде допълнително легло, този модел е много добър избор за Вас.
* Моля, обърнете се към нашите консултанти за повече информация относно цветовете, в които се предлага модел Делауеър.
* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.
* Позицията на лежанката се определя стоейки с лице към предната част на самия диван.
* Намалената цена се отнася за наличности на склад, при индивидуални поръчки се предлага на редовна цена от 660 лв.

Функция сън: да
Ракла: да
Посока на лежанката: възможност за избор
Цвят: избор на цвят,кафяв,бежов,сив,зелен,син,таупе
Назад