Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Ъглов диван Емоция

ID 0852201004

Функционален ъглов диван Емоция се предлага на много изгодна цена и с възможност за избор на цвят. Разполага с ракла за багаж, възглавници и може да бъде използван като легло при нужда от допълнително пространство за сън с размер 144/190 см. Размери: 280 / 210 /В 82 см.

цена 1 714,00 лв.

Наличност: Не е наличен
Изпрати запитване
Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв., която е със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияФункционален ъглов диван Емоция се предлага на много изгодна цена и с възможност за избор на цвят. Разполага с ракла за багаж, възглавници и може да бъде използван като легло при нужда от допълнително пространство за сън с размер 144/190 см. Размери: 280 / 210 /В 82 см.

Изгоден ъглов диван с ракла, възглавници и функция сън

Ъглов диван Емоция е функционална мека мебел, който може да бъде използван и като легло при нужда от допълнително пространство за сън. Разполага с ракла за багаж, а въртящият механизъм я превръща в спалня за секунди.

Матраците са тип Бонел с пенополиуретан с висока плътност, осигуряващи комфорт и здравина. Ъглов диван Емоция е изключително подходящ за малки и средни жилища и ще внесе уют и красота във вашия дом.

Произведен е с основа от масив, ПДЧ, МДФ, седална част от пружинен пакет тип Бонел, пенополиуретан с висока плътност, възглавници от висококачествен силиконов пух, пенополиуретанвoа пяна и калъфи с цип. Тапицерията е от текстил и се предлага в различни цветове.

Функцията сън е посредством завъртащ се ъглов механизъм. Предлага площ за сън от 144 на 190 см.

Размери: 280 / 210 /В 82 см.

* Моля, обърнете се към нашите консултанти за повече информация относно цветовете, в които се предлага модел Емоция.

* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

* Позицията на лежанката се определя стоейки с лице към предната част на самия диван.

Функция сън: да
Ракла: да
Цвят: избор на цвят
Материал: масив,ПДЧ,МДФ
Покритие: текстил
Назад