Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Ъглови Дивани

Мебелна палата Лазур предлага голямо разнообразие от ъглови дивани за хол с лява и дясна лежанка, подходящи за хол и всекидневна. Произведени от качествени материали с изискан дизайн, които съчетават в себе си практичност и удобство. Превърнете хола и дневната във вашето най-комфортно кътче! При нас ще откриете ъглов диван за удобството, което сте търсили!

Ъглови дивани с лява или дясна лежанка и функция сън, разтегателни дивани с функция релакс и ракла на изгодни цени и високо качество

Всеки дом има нужда от ъглов диван за хол, който да внесе допълнителен комфорт, още функционалност и завършен вид на интериорния дизайн. Един ъглов диван с функция сън създава не само уют и удобство, но и дава възможност за допълнителна спалня във вашия дом, където да настаните гости. Това е подходяща мека мебел за обзавеждане на дневна или хол, която събира семейството. Ъглов диван с лежанка дава възможност за пълноценна почивка в хола или дневната, както и удобство при четене на книга или гледане на телевизия. Когато разполагате с ограничение в площта, е подходящ малък ъглов диван, а за просторни помещения голям ъглов диван или голяма ъглова гарнитура.
Предлагаме стилни, удобни и качествени модели с ляво или дясно разположение на лежанката, както и холни ъглови гарнитури с функция сън. Имаме висок клас луксозни ъглови дивани от естествена кожа, които ще стоят забележително в помещението и ще Ви осигурят комфорта, който желаете.
Моделите ни холови ъгли с функция сън, функция релакс и регулиране на облегалки Ви дават възможност за максимална отмора след дълъг ден. Част от моделите ни предлагат и допълнителни опции, като регулиране на подлакътници или опората за глава, лежанка тип ракла, в която може да подреждате вещите си. Имаме разтегателни ъглови дивани с подвижни подглавници, индивидуално конфигуриране и много функции за перфектната почивка у дома.
Нашите предложения са изработени и вдъхновени от последните тенденции в дизайна на мека мебел и са с изтънчена визия в съчетание с функционалност и комфорт. Според разпределението на мебелите в стаята, трябва да прецените ъглов диван с лява или дясна лежанка е подходящ, като е добре да съобразите и габарита на спална площ за ъглов разтегателен диван.
Предлагаме модели на високи крака с модерна визия и дизайн, които придават отворен и просторен вид на стаята. При нас ще откриете ъглови дивани от кожа на ниски цени, също голям асортимент от дамаски и цветове на евтини ъглови дивани, като в категорията ще откриете голям избор на модели с покритие от текстил, еко кожа и естествена кожа.
За повече информация относно моделите, цветовете и функциите, можете да се обърнете към нашите консултанти на изписаните телефони за връзка с нас.