Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Витрини и бюфети

Мебелна палата Лазур предлага голям избор на витрини за хол, трапезария и всекидневна в богато разнообразие от цветове, размери и видове функционалност. Разгледайте предложенията ни модерни и класически модели витрини с вратички и чекмеджета, с или без осветление.

Еднокрилни и двукрилни витрини с рафтове, чекмеджета и вратички, витрини за монтаж на стена и високи витрини за хол и дневна

При нас ще намерите голямо разнообразие от витрини в класически и модерен стил и визия. Предлагаме модели еднокрила витрина с чекмеджета, двукрила витрина и тройна витрина с три вратички и чекмеджета. Разгледайте предложенията ни за шкаф-витрина, която е по-ниска и широка, и също има възможност за съхранение на много вещи, висяща витрина за стенен монтаж, която може да се комбинира и с други мебели, без да заема място на пода. Моделите ни ъглова витрина са много подходящи, когато пространството е ограничено или желаете да заемете ъгъла в стаята с практична и функционална мебел, която същевременно и да украсява помещението. Имаме модули тип шкаф със стъклени врати и шкаф с витрина, които комбинират мебел за съхранение на вещи и изящна визия, която е декорирана от Вас с любимите Ви сервизи и аксесоари. Предлагаме богато разнообразие и разновидности на еднокрила висока витрина, витрина с LED осветление и нaдстройка витрина, които са с по няколко рафта и създават уникален акцент в хола, трапезарията или дневната. Ако все още не сте решили дали искате висока витрина или ниска витрина, разгледайте тази категория и мебелите в нея, за да придобиете повече представа за визията и габаритите на различните видове витрини. Имаме модели модерни витрини с вратички, чекмеджета, вградени дръжки и изящна визия, които можете да комбинирате с други елементи от модулните серии, които предлагаме в категорията за обзавеждане на хол. Често предпочитан избор е бяла витрина или витрина бял гланц, която може да е и единична витрина за акцент в стаята или в добра комбинация с останалото обзавеждане на стаята. Сред топ предложенията ни са луксозна витрина естествен фурнир, витрина от масив най-висок клас и елегантна стъклена витрина във винтидж стил, която придава неподражаем стил и уют в хола или дневната. Тези масивни витрини от дърво са стабилни и уникални мебели, които стоят непреходно и придават луксозен вид на всяка стая. Имаме модели на витрина с LED осветление и стъклени рафтове, които са чудесен избор за съвременен и по-раздвижен дизайн, като подчертават чрез осветлението си вашите любими вещи. Предлаганите от нас витрини са в богата палитра от цветове, като бял, бежов, сив, черен, както и дървесните цветове сонома, дъб, бор, кестен и орех. Изработени са от материал масив или ПДЧ и МДФ, а покритието им е от фурнир, ламинат, гланц и МДФ според вида на модела.