Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Гардероб Алвор с огледални врати и чекмеджета

ID 1060401143

Изключително практичен и функционален гардероб, който се предлага в четирикрилен вариант и две цветови комбинации. Гардероб с четири врати, две чекмеджета, огледало и удобно вътрешно разпределениае от лостове и рафтове.

Производител : Rauch

цена 599,00 лв.

Наличност: Наличен
Тип, Цена Броя  
моля изберете


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв., която е със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияИзключително практичен и функционален гардероб, който се предлага в четирикрилен вариант и две цветови комбинации. Гардероб с четири врати, две чекмеджета, огледало и удобно вътрешно разпределениае от лостове и рафтове.

Гардероб в цвят сиво и дъб с огледало, две чекмеджета и практично вътрешно разпределение

Гардеробът в спалнята е с няколко предназначения и има основна функция в съхранението и организацията на дрехи и други вещи. Гардероб Алвор е в цветова комбинация от сиво и дъб сан ремо или сан ремо с бяло и се предлага в четирикрилен вариант с две чекмеджета, две огледални и две плътни врати. Произведен е от немската фирма Rauch, която е утвърден лидер на европейския пазар в изработката на мебели за спалня. Ако търсите многофункционален гардероб на ниска цена, този модел предлага качество и възможности на много изгодна цена.
Четирикрилен гардероб, размери: Ш 181/Д 54/В 197 см., на редовна цена 599 лв.
Изработени са от висококачествени материали ПДЧ, МДФ и покритие от ламинат.
* Вътрешното разпределение на гардероба от производител съдържа лост и рафт във всяко крило, допълнително могат да бъдат поръчани още рафтове и организационни модули.
* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

Размер на гардероба: до 1.80см,до 2.25см
Огледало: да
Плъзгащи врати: не
Цвят: бял,сив,дъб
Материал: ПДЧ,МДФ
Покритие: ламинат
Назад