Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Гардероб Кадиз

ID 1060402167

Нов

Гардероб Кадиз е с плъзгащи врати и огледало, предлага се в цвят сиво. Моделът е произведен от немската фирма Rauch и притежава удобно вътрешно разпределение. Размери: Ш 218/Д 59/В 210 см.

Производител : Rauch

цена 999,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 93.24 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв., която е със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияГардероб Кадиз е с плъзгащи врати и огледало, предлага се в цвят сиво. Моделът е произведен от немската фирма Rauch и притежава удобно вътрешно разпределение. Размери: Ш 218/Д 59/В 210 см.

Гардероби с плъзгащи врати, огледала и на изгодна цена

Предлагаме Ви гардероб Кадиз, който е с плъзгащи врати, огледало и многофункционално вътрешно разпределение от рафтове и лостове за закачалки, за да съхранявате и организирате дрехите и вещите си по подходящ и удобен за вас начин.

Произведен е от немската фирма Rauch, която е утвърден лидер на европейския пазар в изработката на мебели за спалня.

Гардероб Кадиз се предлага на изгодна цена за качеството и удобствата, които притежава. Изработен е от висококачествени материали ПДЧ, МДФ и с покритие от ламинат и гланц, в цвят сиво.

 

* Вътрешното разпределение на гардероба от производител съдържа лост и рафт във всяко крило, допълнително могат да бъдат поръчани още рафтове и организационни модули.
* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

Размер на гардероба: до 2.25см
Огледало: да
Плъзгащи врати: да
Цвят: сив
Материал: ПДЧ,МДФ
Покритие: ламинат,гланц
Назад