Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Спалня Юпитер с матраци 160/200

ID 2611001039

Тапицирана спалня с два матрака в общ размер от 160 на 200 см., и двата с повдигащ механизъм и ракла за съхранение на вещи. Елегантно и стабилно легло за спалня, което ще Ви осигури комфорт. Притежава тапицирана табла, масивна облицовка и крака.

цена 1 999,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 186.57 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв., която е със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияТапицирана спалня с два матрака в общ размер от 160 на 200 см., и двата с повдигащ механизъм и ракла за съхранение на вещи. Елегантно и стабилно легло за спалня, което ще Ви осигури комфорт. Притежава тапицирана табла, масивна облицовка и крака.

Спални легла висок клас с тапицирана табла и функционалности

Леглото е най-важната мебел в обзавеждането на спалнята, то е с основен принос за пълноценната ни почивка.
Предлагаме Ви тапицирана спалня Юпитер, която е луксозно легло с включени в цената висококачествени матраци. Моделът е с два матрака с общ размер от 160/200 см., като и двата са с повдигащ механизъм и ракла за съхранение на спално бельо и други вещи. Това е практична и удобна функционалност, която е лесна за ползване и Ви осигурява допълнителни възможности в спалнята.
Спалня Юпитер е изработена с красив дизайн и от висококачествени материали. Притежава метална рамка с масивна облицовка и масивни крака. Предлага се само в сив цвят и с покритие от текстил. Тапицирана табла е с приятна визия и е допълнително удобство към леглото.
Луксозна спалня Юпитер ще допринася за усещането на комфорт и уют. Притежава всички необходими удобства на мечтаното легло.


* Моля, обърнете се към нашите консултанти за повече информация относно цветовете, в които се предлага легло Юпитер.
* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

Покритие: текстил
Размер на матрака: 160/200см
Назад