Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Легла

Качественият сън е в основата на здравословния и пълноценен начин на живот. Не правете компромис в избора си на легло, тъй като всеки има нужда от удобно легло, на което да си отпочива пълноценно, чувствайки се комфортно и уютно в своя дом. Разгледайте и изберете най-подходящия за вас вариант за легло или спалня сред голямото разнообразие от качествени здрави легла с различни функционалности. Поставете акцента в обзавеждането на спалнята с красиво легло от дървесина или пък спалня от висококачествени материали, която ще бъде интериорен акцент в душата на вашия дом – спалнята.

Спални легла с повдигащ механизъм и ракла за еднолицев и двулицев матрак

Леглото е сред най-важните мебели в дома. То е мястото, където трябва да имате възможност за пълноценна почивка и релаксация. Леглото трябва да бъде комфортно, функционално и стилово съчетано с останалите мебели, за да имате спално обзавеждане в пълен унисон. Размерът на леглото трябва да пасва както на предпочитанията ви за големина на спална площ, така и да е съобразено с практичното разпределение на всички спални мебели, за да можете лесно и удобно да се възползвате максимално от пространството в своята спалня. 
Погрижили сме се да подберем практични и стилни легла, които да ви предоставят необходимия комфорт както за почивка, така и за съхранение на спално бельо, дрехи и други вещи. Сред предложенията ни ще откриете практичното легло с ракла, легло с повдигащ механизъм, спални легла с чекмеджета. Относно външния вид и дизайна, предлагаме разнообразни модели от най-новите тенденции - от бяла спалня, модерни спални от масив, тапицирани легла, до класически и ретро модели дървени легла, метални легла с красиви орнаменти, легла от масив и още много стилни и изящни предложения за обзавеждане на спалня. При нас ще откриете и по-специфични модели, като високи спални легла на крака или основа, модерни луксозни легла с тапицирана табла, в изящни комбинации от бял гланц и дърво, които внасят хармония, чистота и лукс в дома, същевременно пресъздавайки простор и уют на помещението. Предлагаме легла за малка и голяма спалня, като модели за размери матрак 140 на 190 см., 160 на 200 см., 180 на 200 см., както и ъглови легла или по-специфични и поръчкови модели легла, за да удовлетворим нуждите и изискванията на всеки клиент. Разгледайте комплексните ни предложения двойно легло, спални легла с включен матрак, легло сандвич с повдигащ механизъм, легло с повдигащ механизъм и подматрачна рамка и изберете най-доброто за вас. Мебелна палата Лазур е повече от 25 години на пазара на мебели и с богатия си натрупан опит се стремим да предложим на нашите клиенти оптимални съчетания от  изгодна цена и високо качество. Следете и специалните ни предложения за легла на промоция, легла с матраци и разгледайте нашите легла цени и намаления.