Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Boxspring легло Примо с включени два седем зонови матрака

ID 2631001001

Боксспринг легло с основа разделена на две части, като в цената са включени два седем зонови матрака с бонелна система. Произведено от висококачествени материали и с противоплъзгащо покритие за допълнителна стабилност. Размер на матрака: 160/200 см.

цена 1 650,00 лв.

Наличност: Не е наличен
Изпрати запитване
Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв., която е със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияБоксспринг легло с основа разделена на две части, като в цената са включени два седем зонови матрака с бонелна система. Произведено от висококачествени материали и с противоплъзгащо покритие за допълнителна стабилност. Размер на матрака: 160/200 см.

Боксспринг легло с включени матраци

Предлагаме ви двойно легло за ценителите на комфорта и лукса в спалнята. Boxspring легло Примо ще ви осигури удобството, което ви е необходимо за пълноценна почивка и добър сън. Спалнята е стабилна и функционална, като предлага база, матрак и топер.

Боксспринг леглото Примо е тапицирано с висококачествена дамаска, а основата му е разделена на две части. В цената му са включени два седем зонови матрака с бонелна система за допълнителен комфорт. Висококачествен плат с противоплъзгащо покритие за стабилност на матрака. 

* Моля, обърнете се към нашите консултанти за повече информация относно цветовете, в които се предлага легло Примо.
* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

Размер на матрака: 160/200см
Назад