Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Трапезен стол Пит

ID 0242001141

Tрапезен стол Пит е практично и изгодно решение за вашата маса. Моделът притежава стабилна метална конструкция и крака тип паяк в черен цвят. Tрапезен стол Пит е облечен с дамаска в сив цвят и е с ергономично извита облегалка за допълнително удобство. Размери: 46/47/В 89 см.

цена 89,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи

Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв., която е със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияTрапезен стол Пит е практично и изгодно решение за вашата маса. Моделът притежава стабилна метална конструкция и крака тип паяк в черен цвят. Tрапезен стол Пит е облечен с дамаска в сив цвят и е с ергономично извита облегалка за допълнително удобство. Размери: 46/47/В 89 см.

Трапезни столове с метална конструкция и текстилна дамаска

Мебелна палата Лазур предлага удобни столове за маса на изгодна цена. Трапезен стол Пит притежава всичко необходимо, за да осигури комфорт на трапезната маса.


Моделът е със стабилна метална конструкция и крака тип паяк, които са в черен цвят. Гърбът му е от ергономично извита облегалка за допълнително удобство. Тапициран е с дамаска в сив цвят.

Трапезен стол Пит е изработен от качествени материали от метал и текстил. Много добър избор на качествени трапезни столове на изгодна цена!

Размери: 46/47/В 89 см.

* Моля, обърнете се към нашите консултанти за повече информация относно цветовете, в които се предлага модел Пит.
* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

Цвят: сив
Материал: метал
Покритие: текстил
Назад