Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Трапезен стол Скай в червен цвят

ID 0242001144

Трапезен стол Скай в червен цвят е комфортен и стилен модел със здрава стоманена конструкция изработена в дървесен декор. Модерна и актуална цветова комбинация, която е подходяща за всяка една интериорна конфигурация. Размери: 43/41/В 95 см.

цена 55,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи

Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв., която е със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияТрапезен стол Скай в червен цвят е комфортен и стилен модел със здрава стоманена конструкция изработена в дървесен декор. Модерна и актуална цветова комбинация, която е подходяща за всяка една интериорна конфигурация. Размери: 43/41/В 95 см.

Трапезен стол с червена еко кожа и на ниска цена

Трапезен стол Скай в червен цвят е с висока и удобна облегалка. Стилен стол за маса, който е със здрава стоманена конструкция изработена в дървесен декор цвят дъб. Модерен и красив дизайн, който лесно се съчетава с интериора на стаята.

Трапезен стол, който е тапициран в еко кожа, която лесно се почиства с подходящ препарат предназначен за съответното покритие.

С пластмасови подложки на краката, които предпазват подовата настилка от надраскване.

Tрапезен стол Скай в червен цвят е много добър избор на ниска цена!

Размери: 43/41/В 95 см.


* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

Цвят: червен
Материал: масив
Покритие: еко кожа
Назад