Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Ъглов диван Амалфи с функция релакс

ID 1712213677

Модерен и функционален ъглов диван с подвижни подглавници, функция релакс с електрически механизъм, красиви и високи метални крачета. Посока на лежанката по ваш избор. Размери: Д 263/Ш 170/В 91 см.

Производител : Cotta

цена 2 599,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 242.57 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условия



Модерен и функционален ъглов диван с подвижни подглавници, функция релакс с електрически механизъм, красиви и високи метални крачета. Посока на лежанката по ваш избор. Размери: Д 263/Ш 170/В 91 см.

Ъглови дивани с модерен дизайн, подвижни подглавници и функция релакс

Представяме Ви ъглов диван Амалфи, който е многофункционална, комфортна и практична мека мебел за хол и дневна. Произведен е от фирма Cotta, която е дългогодишен производител на висококачествени дивани с изтънчена дизайнерска линия, автентичен стил и излъчване.

За конструкцията му са използвани материали от твърда, многослойна и/или иглолистна дървесина, без съдържания на формалдехиди, PU и PVC. Седалката е система от статични зиг-заг пружини, а облегалката е система от еластични колани. Краката на ъглов диван Амалфи са метални в черен цвят и с височина 12.5 см.

Притежава подвижни подглавници за допълнително удобство при ползването му. Моделът е с функция релакс чрез електрически механизъм, което ви дава възможност да го регулирате за още по-голямо удобство. Имате възможност за избор на ляво или дясно разположение на лежанката. Амалфи е комфортен ъглов диван с много екстри и приложения, който предлагаме на изгодна цена.

* Моля, обърнете се към нашите консултанти за повече информация относно цветовете, в които се предлага модел Амалфи.

* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

* Посочената цена е за ъглов диван Амалфи в текстил.

Функция релакс: да
Регулиране на подглавници: да
Цвят: избор на цвят
Назад