Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Мека мебел за хол и офис

Меката мебел е важна част от интериора и функционалността на вашия дом или офис. Тя е мястото, където си почиваме, разговаряме, гледаме телевизия, провеждаме среща, размишляваме, четем и като цяло там прекарваме голяма част от времето си. Мебелна палата Лазур предлага ъглови дивани, холни гарнитури, дивани двойка и тройка, канапета, фотьойли и табуретки в различни размери, стилове и цветове.

Ъглови Дивани

51

Холни Гарнитури

4

Дивани и Канапета

22

Мека мебел Натуци

70

Фотьойли и Табуретки

42

Релакс Фотьойли

5

Дивани Нани

12

Кухненски Дивани

3

Мека мебел, ъглови дивани, канапета, холна гарнитура и фотьойли за хол, всекидневна и офис

В онлайн магазина на Мебелна палата Лазур се предлага голямо разнообразие на мека мебел, която е подходяща за обзавеждане на хол, всекидневна и офис. Формата, размерът и цветът на меката мебел са от съществена важност за дизайна на интериора при избора на желаната мека мебел, но е важно да не е за сметка на функционалността и предназначението й. Тъй като това е скъпа мебел с много приложения, трябва да се избира внимателно и да се съобразите с редица критерии. Повечето ъглови дивани и холни гарнитури заемат голямо пространство и са съществена част в интериорния дизайн на вашия хол или офис.
Важно е седалките и облегалките да ви подхождат по размер и да са удобни, при избор на ъглов диван с функция сън то той трябва да е достатъчно голям, стабилен и комфортен. Дамаската на меката мебел може да е от кожа или текстил и е добре при избора й да се съобрази с това дали имате деца и домашни любимци. Предлаганите от нас ъглови дивани са стилни, функционални и качествени, като съчетават в себе си практичност и удобство.
Повечето холови ъгли имат разтегателна функция сън за максимална отмора след дълъг ден, а някои от моделите ъглови гарнитури предлагат и допълнителни опции, като регулиране на подлакътници или опората за глава, лежанка тип ракла, в която може да подреждате вещите си. Важно е да се съобразите и изберете ъглов диван с лява или дясна лежанка, според стаята и останалите мебели в нея. При някои от моделите имате избор на индивидуално конфигуриране и функция релакс, което ви дава допълнителни опции и практичност.
В подкатегорията холни гарнитури сме предложили модели модулни дивани, които се продават в индивидуална конфигурация по ваш избор и предоставят възможности за комбинация по ваш вкус. При тях лежанката може да бъде както дясна, така и лява, единичен модул ъгъл или без подлакътник, табуретка с пълнеж от гъши пух и още много възможност по ваше желание и избор. Всеки модулен диван е от най-висококачествени материали и с възможност за избор на дамаска и цвят. В категорията се предлагат още класически модел мека мебел, който се изработва по заявка и може да бъде поръчан с покритие текстил или еко кожа. Разгледайте и моделите ни холна гарнитура за двама и трима, диван двойка с механизъм и диван тройка с механизъм.
Предлаганите от нас дивани и канапета са изключително практични и удобни, което ги прави много подходяща мека мебел за по-малки пространства. Имаме модели с регулиране на облегалки и функция сън, ракла, функция релакс и с възможност за индивидуално конфигуриране. Често клиентите ни търсят и избират малко канапе с функция сън или разтегателен диван с функция за сън, включен подматрак и ракла, като правят оптимален избор на мека мебел за малки пространства. Още един много подходящ и търсен вариант е клик клак канапе с функция сън и лесно разтягане само с няколко движения.
Мека мебел Натуци е с италианско качество, несравним комфорт и лукс. Natuzzi един от най-известните италиански брандове в обзавеждането и водещ световен производител на мека мебел. В наши дни думата „Natuzzi” е синоним на комфорт. Предлагаме мека мебел, канапета, дивани с релакс механизъм, дивани от естествена кожа, мека мебел с механизъм за сън, кресла. Изработени от най-висок клас материали и проектирани от дизайнери с дългогодишен опит. Избирайки диван Натуци, вие избирате най-високо качество, дизайн и лукс.
В подкатегорията Дивани Нани предлагаме качествени и изпитани модели ъглови разтегателни дивани с лежанка и дивани двойка и тройка, които през годините се наложиха на българския пазар като качествена и красива мека мебел. Имаме модели ъглова разтегателна гарнитура с функция сън, ракла, регулиране на облегалки и индивидуално конфигуриране. Предлагат се в текстил и еко кожа, както и с богат избор на цветове.
Мебелна палата Лазур предлага богата гама от фотьойли и кресла с различен класически или модерен дизайн за всеки вкус и предпочитания. Разгледайте моделите ни луксозни кресла и фотьойли, които са от най-висок клас и ще отговорят на всичките ви очаквания за комфорт. Предлагаме още въртящо кресло естествена кожа, фотьоил с функция сън, стол релакс, люлеещ стол, както и сгъваема табуретка, квадратна табуретка и табуретка цилиндър. Изработени са от висококачествени материали и дамаски от текстил, еко кожа, естествена кожа с внимание към всеки детайл.