Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!
Поръчки и Доставки

Поръчки и Доставки

1.Поръчка

Поръчаните стоки чрез интернет сайт на Мебелна Палата Лазур – www.mebelilazur.bg се обработват в работни дни в часовете между 9,30 и 17,30 часа. Поръчки, направени извън този часови диапазон, се обработват в първия следващ работен ден.

След получаване на поръчката от нас ние ще Ви позвъним на посочения от Вас телефонен номер за потвърждение и уточнение на детайлите по доставка, като точен адрес и удобно за Вас време за получаване.

2.Доставка

Безплатна доставка – Безплатната доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв., като в това число не влизат стоки със специални ценови предложения (стоки на промоция, намалена цена, стоки в разпродажба). Безплатната доставка се извършва с транспорт на Мебелна Палата Лазур АД в рамките на 20 календарни дни. Безплатна доставка се предлага до адрес посочен от клиента, като стоката се предава на клиента от превозното средство. За пренасяне на мебели от служителите се заплаща допълнително.

За стоки на стойност под 400 лв., цената за доставка е 20 лв. в рамките на гр. Варна.

За гр. Варна доставката е безплатна при поръчка на стойност над 400 лв., като в това число не влизат стоки със специални ценови предложения (стоки на промоция, намалена цена, стоки в разпродажба)

Доставка с куриер – При доставка с куриер стоката се доставя в рамките на една календарна седмица. Цената на доставката и застраховката на стоката се определят по тарифи на куриерската фирма. Доставката и застраховката се заплащат от клиента. Сключването на застраховка е задължително. Цената на стоката и транспорта се заплащат предварително по банков път.

3.Допълнителни съвети:

Внимание! – При доставка винаги отваряйте пратката в присъствието на куриера (доставчик). При установяване на нередност в опаковката и/или цялостта на стоката попълнете заедно с куриера (доставчика) двустранен протокол. Без наличието на този протокол ние няма да можем да разгледаме и удовлетворим Вашата рекламация, като считаме, че стоката е била надлежно и коректно доставена.

При стоки, които не са налични на склад в Мебелна Палата „Лазур”, всички описани по-горе срокове започват да текат след получаването на стоката в склада на фирмата. В този случай крайните срокове на доставка подлежат на допълнително уточнение.

ВАЖНО: Гаранцията за физически лица (крайни ПОТРЕБИТЕЛИ) е 24 месеца.
ВАЖНО: Гаранцията за Юридически лица е 12 месеца.