Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Ъглов диван Трапани

ID 1712213694

Ъглов диван от най-новата колекция 2021 на европейската фирма Cotta, който предлага модерен дизайн и стил. Притежава удобни подлакътници и облегални възглавници, както и функция сън. Предлага се с лява или дясна лежанка по Ваш избор. Размери: 273/166 см.

Предлага се и по поръчка на редовна цена.

Производител : Cotta

цена 1 799,00 лв.

Наличност: Не е наличен
Изпрати запитване
Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияЪглов диван от най-новата колекция 2021 на европейската фирма Cotta, който предлага модерен дизайн и стил. Притежава удобни подлакътници и облегални възглавници, както и функция сън. Предлага се с лява или дясна лежанка по Ваш избор. Размери: 273/166 см.

Предлага се и по поръчка на редовна цена.

Ъглови дивани с модерен дизайн от колекция 2021, които ще внесат комфорт и функционалност във вашия дом

Предлагаме ви най-новите модели ъглови дивани на водещи европейски производители, които са произведени по всички съвременни стандарти.
Ъглов диван Трапани е с модерен дизайн, продиктуван от тенденциите 2021, както и много комфортен. Притежава функция сън, която е лесна и достъпна с няколко движения. Избора на ъглови дивани за спане е практичен и често предпочитан, защото ви осигурява още едно допълнително легло във вашия дом.

Произведен от европейската фирма Cotta и преминава през редица тестове за качество от акредитирани институти, които гарантират изключително висок стандарт по отношение на здравина, износоустойчивост и удобство. Ъглов диван Трапани е изработен от висококачествени материали и покритие от текстил. Притежава удобни облегални възглавници и два заоблени подлакътника. Ъглов диван Трапани е с възможност за избор на лява или дясна лежанка, според вашите изисквания.
Отличен избор за модерен и функционален дом!
* Промоцията важи за стоки налични на склад

* Mоля, обърнете се към нашите консултанти за повече информация относно предлаганите дамски и цветове.
* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.
* Позицията на лежанката се определя стоейки с лице към предната част на самия диван.

Функция сън: да
Регулиране на подглавници: не
Посока на лежанката: възможност за избор
Индивидуално конфигуриране: не
Покритие: текстил
Назад