Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Ъглов диван Уондър с функция сън и ракла

ID 1712306339

Удивителен по дизайн и функционалност, ъгловият диван Уондър е идеалният избор за вашия дом. Съчетавайки практичност и комфорт, диванът Уондър разполага с множество удобства, които го правят подходящ за всеки стил на живот. С бонелна pocket spring система в седалките и еластични тапицерски колани в облегалките, диванът предоставя изключително удобство и подкрепа.

Производител : Cotta

цена 2 699,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 251.91 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияУдивителен по дизайн и функционалност, ъгловият диван Уондър е идеалният избор за вашия дом. Съчетавайки практичност и комфорт, диванът Уондър разполага с множество удобства, които го правят подходящ за всеки стил на живот. С бонелна pocket spring система в седалките и еластични тапицерски колани в облегалките, диванът предоставя изключително удобство и подкрепа.

Една от ключовите характеристики на дивана Уондър е неговата многофункционалност. Той разполага с гъвкави облегалки за главата, които ви позволяват да настроите ъгъла на наклона за оптимален комфорт. Допълнително, функцията сън ви предоставя възможността за бързо преобразяване на дивана в спално място.

Съхраняването на вещи и предмети е лесно и удобно, благодарение на вграденото пространство за съхранение под седалката. Гъвкавите подлакътници и подвижния гръб правят дивана Уондър максимално адаптивен към вашите нужди.

С размери, които го правят подходящ за поставяне в различни интериорни решения, този ъглов диван съчетава стил и практичност. Дървените крака с метален профил придават на дивана модерен завършек.

Съчетавайки красив дизайн със завладяваща функционалност, диванът Уондър е перфектното допълнение към вашия дом, където комфортът и стилът се срещат.

Удобен и функционален ъглов диван Уондър с функция сън и ракла

Седалки с бонелна pocket spring система, облегалки с еластични тапицерски колани.

седална част дълбочина/ височина - 52-69/46 см

Размери на дивана: 307/190/ h 97 cm

дървени крака с метален профил с височина 4.5 см

Назад