Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Бюро с 1 чекмедже Непо плюс

ID 0030201008

Бюро Nepo Plus ще улесни създаването на удобен кът за учене и развиване на хобита. В компактното чекмедже можете да скриете офис принадлежности, като същевременно освободите място на работния плот. Имате и отворен рафт на ваше разположение - добро място за бързодостъпни вещи.

цена 191,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 17.83 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияБюро Nepo Plus ще улесни създаването на удобен кът за учене и развиване на хобита. В компактното чекмедже можете да скриете офис принадлежности, като същевременно освободите място на работния плот. Имате и отворен рафт на ваше разположение - добро място за бързодостъпни вещи.

Можете да комбинирате младежкото бюро Nepo Plus с други елементи от колекцията, създавайки перфектна аранжировка на ученическата стая или вашия офис.

Ламинираната повърхност се отличава с повишена устойчивост на надраскване и лесно почистване.

Широка гама от цветове ще ви позволи да изберете правилната версия за вас.

Размери:100/59/76 см

*При поръчка може да избирате от няколко цвята.

Цвят: бял
Материал: ПДЧ
Покритие: ламинат
Назад