Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Четирикрил гардероб Инвиктус с чекмеджета

модул P44/IC

ID 1790305017

Гардеробът INVICTUS е елемент от луксозната колекция INVICTUS. Този гардероб се отличава с впечатляващ дизайн, огромен капацитет за съхранение и изискан външен вид, който няма да остане незабелязан.

Гардеробът е проектиран с изключително внимание към детайлите и е в неутрален цвят, който се вписва перфектно в разнообразни интериори.

 

Производител : Jela

цена 1 999,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 186.57 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияГардеробът INVICTUS е елемент от луксозната колекция INVICTUS. Този гардероб се отличава с впечатляващ дизайн, огромен капацитет за съхранение и изискан външен вид, който няма да остане незабелязан.

Гардеробът е проектиран с изключително внимание към детайлите и е в неутрален цвят, който се вписва перфектно в разнообразни интериори.

 

С внушителни размери, 187/60/ h 226 см, което го прави изключително голем и просторен. Този гардероб разполага с четири врати, които предоставят достъп до голямото пространство в гардероба. Четири чекмеджета добавят допълнителна организация и възможност за съхранение на по-малки предмети и аксесоари.

Гардеробът INVICTUS е горд завършек на вашия интериор, който ще впечатли всеки, който стъпи във вашата спалня. Гардероб за спалня от луксозната колекция INVICTUS с четири врати и четири чекмеджета с хармонични и меки чела.

Вратите на гардероба са изработени изцяло с UV лак на водна основа с мек матов ефект в цвят кашмир в комбинация с профилиран MDF в дървесен декор дъб тютюн,

челата на чекмеджетата са изработени в дървесен декор дъб тютюн и цвят кашмир мат.

  • UV лакът е четири пъти по-устойчив на физически повреди в сравнение със стандартното лакиране
  • Корпусът на гардероба е от 18мм ПДЧ
  • Soft close панти и soft close водачи с безшумно затваряне на вратите и чекмеджетата, което осигурява допълнителен комфорт при постоянна употреба
  • С помощта на предлаганото допълнително оборудване имате възможност да допълните интериора на гардероба според вашите нужди

 

Размер на гардероба: до 2.25см
Материал: ПДЧ,МДФ
Покритие: лак
Назад