Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Диван тройка Бруно II с функция сън

ID 1712303004

Диванът тройка Бруно II е символ на класическата и стилна елегантност. Със своите размери - 193/99/ h 99 см, предоставя комфорт и простор във вашия дом. От същата серия можете да откриете и диван двойка, както и фотьойл, които позволяват да създадете хармоничен интериор и стил.

 

Производител : Cotta

цена 1 299,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 121.24 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияДиванът тройка Бруно II е символ на класическата и стилна елегантност. Със своите размери - 193/99/ h 99 см, предоставя комфорт и простор във вашия дом. От същата серия можете да откриете и диван двойка, както и фотьойл, които позволяват да създадете хармоничен интериор и стил.

 

Една от основните характеристики на този диван е функцията сън. Тя ви позволява да превърнете вашата всекидневна тройка в удобно спално място за гости или просто да се насладите на повече пространство за почивка. Функцията сън е лесна за използване и диванът се превръща в чудесна и удобна спалня само за няколко секунди.

Когато става въпрос за дизайн, диванът Бруно II се отличава с изчистен класически дизайн с внимание към детайлите. Той добавя стабилност и уют във вашия дом и визуално радва очите. Не пропускайте възможността да превърнете своя дом в уютно и стилно пространство с дивана тройка Бруно II.

 

Функция сън: да
Цвят: избор на цвят,сив
Покритие: текстил,еко кожа
Назад