Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Гардероб Борба

ID 1060402105

Гардероб с плъзгащи врати в цвят сан ремо и тъмно сиво, като имате възможност да го комбинирате и с легло от същата серия Борба. Модела е произведен от немската фирма Rauch и притежава удобно вътрешно разпределение. Размери: Ш 218/Д 59/В 210 см.

Производител : Rauch

цена 899,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 83.91 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияГардероб с плъзгащи врати в цвят сан ремо и тъмно сиво, като имате възможност да го комбинирате и с легло от същата серия Борба. Модела е произведен от немската фирма Rauch и притежава удобно вътрешно разпределение. Размери: Ш 218/Д 59/В 210 см.

Гардероб с плъзгащи врати в цвят сан ремо и тъмно сиво

Предлагаме Ви гардероб Борба, който е с плъзгащи врати и многофункционално вътрешно разпределение от рафтове и лостове за закачалки, за да съхранявате и организирате дрехите и вещите си по подходящ и удобен за вас начин. Произведен е от немската фирма Rauch, която е утвърден лидер на европейския пазар в изработката на мебели за спалня.

Ако търсите голям гардероб на ниска цена, модел Борба предлага качество и удобство на много изгодна цена. Изработен е от висококачествени материали ПДЧ, МДФ и с покритие от ламинат, в цветово съчетание от сан ремо и тъмно сиво.
 

* Вътрешното разпределение на гардероба от производител съдържа лост и рафт във всяко крило, допълнително могат да бъдат поръчани още рафтове и организационни модули.
* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

Материал: ПДЧ,МДФ
Покритие: ламинат
Назад