Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Четирикрилен гардероб Ландсберг в бяло и сонома

ID 1060305020

Модерен и функционален гардероб в цвят бяло и сонома, който се предлага в трикрилен и четирикрилен вариант. Моделът е изключително практичен посредством врати, чекмеджета и вътрешно разпределение.

Производител : Rauch

цена oт 699,00 лв.

Наличност: Наличен
Тип, Цена Броя  
моля изберете


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияМодерен и функционален гардероб в цвят бяло и сонома, който се предлага в трикрилен и четирикрилен вариант. Моделът е изключително практичен посредством врати, чекмеджета и вътрешно разпределение.

Немско качество гардероб на ниска цена

Гардеробът в спалнята е с няколко предназначения и има основна функция в съхранението и организацията на дрехи и други вещи. Гардероб Ландсберг е в цветова комбинация от бяло и сонома, и се предлага в трикрилен вариант и четирикрилен с две чекмеджета и общо шест врати. Произведен е от немската фирма Rauch, която е утвърден лидер на европейския пазар в изработката на мебели за спалня. Ако търсите многофункционален гардероб на ниска цена, този модел предлага качество и възможности на много изгодна цена. Изработен е от висококачествени материали ПДЧ, МДФ и покритие от ламинат. Предлага се в следните габарити:
Трикрилен гардероб, размери: Ш 136/Д 54/В 197 см.
Четирикрилен гардероб, размери: Ш 181/Д 54/В 197 см.
*Вътрешното разпределение на гардероба от производител съдържа лост и рафт във всяко крило, допълнително могат да бъдат поръчани още рафтове и организационни модули.
* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

Размер на гардероба: до 1.80см,до 2.25см
Огледало: не
Плъзгащи врати: не
Цвят: бял,сонома
Материал: ПДЧ,МДФ
Покритие: ламинат
Размер: ТРИКРИЛЕН ГАРДЕРОБ,ЧЕТИРИКРИЛЕН ГАРДЕРОБ
Назад