Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Гардероб Слайд с плъзгащи врати 175 см ширина

ID 1060304041

Гардеробът Слайд от утвърдената немска фирма Rauch представлява идеалната комбинация от стил, функционалност и елегантност. Проектиран с модерен и функционален дизайн, във цветовата комбинация от дъб артисан и сив металик го прави подходящ както за съвременни, така и за класически интериори. Този стилен гардероб ще придаде уют и изисканост на всяка стая.

 

Производител : Rauch

799,00 лв.

Цена 639,00 лв.

Офертата е валидна до: 09.06.2024г.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 59.64 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияГардеробът Слайд от утвърдената немска фирма Rauch представлява идеалната комбинация от стил, функционалност и елегантност. Проектиран с модерен и функционален дизайн, във цветовата комбинация от дъб артисан и сив металик го прави подходящ както за съвременни, така и за класически интериори. Този стилен гардероб ще придаде уют и изисканост на всяка стая.

 

Гардеробът има идеалните размери 175/59/ h197 см, което го прави подходящ за различни по големина спални помещения. Този компактен гардероб предлага максимално използваемо пространство за съхранение на вашето облекло и аксесоари.

Раuch използва висококачествени материали, гарантиращи дълготрайността и здравината на гардероба. Плъзгащите врати осигуряват плавно и тихо отваряне и затваряне. Вътрешността на гардероба е съобразена със съвременните нужди - секции и рафтове, които осигуряват организирано и функционално пространство.

Този елегантен гардероб представлява перфектната симбиоза между стил и практичност.

Плъзгащи врати: да
Огледало: не
Цвят: дъб
Назад