Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Холов ъгъл Галиардо с 2 табуретки

ID 2992201119

Практичен и красив холов ъгъл с много функции, удобни подлакътници и две табуретки. Притежава функция сън със спална площ от 121 на 210 см. и регулиращи се подглавници. Предлага се с лява или дясна лежанка по Ваш избор. Размери: Д 264/Ш 162/В 75-90 см.

цена 1 392,00 лв.

Наличност: Не е наличен
Изпрати запитване
Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияПрактичен и красив холов ъгъл с много функции, удобни подлакътници и две табуретки. Притежава функция сън със спална площ от 121 на 210 см. и регулиращи се подглавници. Предлага се с лява или дясна лежанка по Ваш избор. Размери: Д 264/Ш 162/В 75-90 см.

Холов ъгъл с модерен дизайн, две табуретки, функция сън и регулиране на подглавници

Моделът е част от предложенията ни холни ъглови дивани с много функции и модерен дизайн, които предлагаме на много изгодна цена.
Холов ъгъл Галиардо е подходящ и за по-малки помещения, тъй като е компактен и практичен. Произведен е от качествени материали и покритие от текстил и еко кожа.
Моделът е с дълбочина на сядане от 56 см. и предлага функция сън, чрез която лесно се трансформира в допълнително легло със спална площ от 121 на 210 см. Притежава два подлакътника, като единия е елегантно извит за допълнително удобство и прибира двете табуретки.
За максимален комфорт и завършек, подглавниците могат да се регулират. Ъглов диван за хол с избор на ляво или дясно разположение на лежанката по Ваш избор.
Моделът е евтин холов ъгъл, спрямо удобството, функционалността и практичността, които предлага. Имате възможност да го поръчате в цвят по ваш избор, измежду богата гама от цветове.

* Моля, обърнете се към нашите консултанти за повече информация относно цветовете, в които се предлага модел Галиардо.
* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.
* Позицията на лежанката се определя стоейки с лице към предната част на самия диван.
* Диванът се продава без включени възглавници и аксесоари.

Функция сън: да
Ракла: не
Функция релакс: не
Регулиране на подглавници: да
Посока на лежанката: възможност за избор
Индивидуално конфигуриране: да
Цвят: избор на цвят,бял,кафяв,бежов,сив,черен,жълт,горчица,крем,зелен,син,лилав
Покритие: текстил,еко кожа
Назад