Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Кухненски ъгъл Торино

ID 3660702003

Кухненски ъгъл Торино е компактен диван, който е подходящ за малки помещения. Универсален е за ляво или дясно разположение на дългата част. Подходящ диван за кухня и трапезария. Притежава функция за сън и ракла за съхранение на вещи. Размери: 190/125/В 78 см.

цена 256,00 лв.

Наличност: Не е наличен
Изпрати запитване
Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияКухненски ъгъл Торино е компактен диван, който е подходящ за малки помещения. Универсален е за ляво или дясно разположение на дългата част. Подходящ диван за кухня и трапезария. Притежава функция за сън и ракла за съхранение на вещи. Размери: 190/125/В 78 см.

Универсален кухненски ъгъл за малки помещения

Кухненски ъгъл Торино е подходящ диван за кухня и трапезария, който се предлага на ниска цена. Този модел е много подходящ за по-малки пространства. Практичен модел с функционалности, които са полезни във всеки дом.

Диван Торино разполага с разтягане за сън, което става чрез падане на гръбчето / ПРЕДЛАГА СЕ БЕЗ ДЮШЕК /. Универсален е за ляво или дясно разположение на дългата част. Пространството под седалките е и ракла, която е удобна за съхранение на вещи.

Произведен е с покритие от жакард и микрофибър.

Височина на сядане: 43.0 см.

Дълбочина на сядане: 40.0 см.

Размери: 190/125/В 78 см.

Тегло 55.0 кг.

 

 

* Посочената цена е без дюшек.

* Предлага се в цвят според наличностите на склад, моля обърнете се към нашите консултанти за допълнителна информация.

* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

Функция сън: да
Ракла: да
Назад