Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Модулна система Norton

ID 003016

Изборът на модулна система за обзавеждане предоставя чудесната възможност сами да създавате свои конфигурации според нуждите си, като отделните модули могат да се разместват, да се допълват или да се прибавят още, за достигане на желаната визия и функционалност.

Наличност: По заявка
Изпрати запитване
Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияИзборът на модулна система за обзавеждане предоставя чудесната възможност сами да създавате свои конфигурации според нуждите си, като отделните модули могат да се разместват, да се допълват или да се прибавят още, за достигане на желаната визия и функционалност.

Модулна система Нортън предоставя възможност за избор от богата гама разнообразни по вид елементи, за да обзаведете вашата трапезария, хол или спалня. Функционални модули с широко приложение в дома изработени във винаги актуалния цвят дъб сонома.

Назад