Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Мебелна палата Лазур предлага модулни системи за кухня с възможност за различни конфигурации и голям избор на различни видове модули. Разгледайте предложенията ни за модулни кухни с класически и модерен дизайни и визия.

Модулна кухня Рива

1

Модулна кухня Модерн

1

Модулна кухня Инвиктус

1

Модулна кухня Паула

1

Кухненски шкафове Мишел

19

Модулна кухня Орех

21

Модулна кухня Гранд

15

Модулни системи за кухня в различни конфигурации и голям избор на модули, модулни кухни с класически и модерен дизайн и вид

При нас ще откриете голямо разнообразие от модели модулни системи за кухня, които предлагаме с голям избор на шкафове за горен и долен ред, видове механизми, кухненски плотове, като цената на кухнята се определя според желаната от клиента конфигурация. В категорията сме показали готови примерни конфигурации с цел клиента да добие представа за възможностите и визията на всяка отделна модулна система, както и отделни модули,  прилежащи към нея. Разгледайте моделите красиви и стилни  кухненски шкафове с МДФ вратички и PVC кантове, като имате избор измежду множество видове шкафове от долен за пода и горен ред за стената. Имаме системи с шкафове за под, които са с регулиращи крачета, метални патинирани дръжки, газови амортисьори на вратичките, механизми METABOX и панти с плавно затваряне на чекмеджетата за по-голямо удобство и комфорт в кухнята. Разбира се предлагаме и кухненски плотове с различни дължини, както и фабрично зарязани и кантирани заоблени плотове за крайните леви и десни заоблени шкафове от долен ред. Можете да поръчате и цокъл с различна дължина, височина и дебелина, а също и ПДЧ бленди. Повечето модели са с различен цвят на корпус и фронт, като имате възможност за избор на метални дръжки, стъкло кризет и вид плот. Модулна кухня дава възможност чрез избор измежду различни видове кухненски шкафове на изгодна цена да получите красив кухненски комплект с индивидуална визия, съответстваща на Вашите конкретни нужди и желания. При някои модулни системи за кухня имате възможност за уникален акцент на стенният шкаф с вратички с решетка, както пиластър декоративен украсителен елемент, който може да се монтира между всеки два шкафа от долен или горен ред и да присъздаде красива и изтънчена дизайнерска нотка в цялостния интериорен проект за вашата кухня. Размерите на шкафовете за кухня са различни в зависимост от приложението и функционалността им, като предлагаме модели с две или три чекмеджета, с една или две вратички, шкафове с витрина, шкафове с ниши, ъглови шкафове и още много други варианти. Предлагаме модели модулна кухня със стилен и класически вид, интересни дръжки и декоративни елементи на вратичките, разнообразие от елементи, които ще ви дадат възможност да проектирате желаната от вас кухня. За по-изгодна цена на вашата кухня може да поръчате от готовите ни конфигурации за кухня с набор от горен и долен ред и към него да прибавите няколко самостоятелни кухненски шкафа по ваш избор. Предлагаме и модели модерни кухненски модулни системи с изчистена и съвременна визия, МДФ вратички с лаково покритие и избор на цвят, шкафове за пода, които са с регулиращи крачета, телескопични механизми, газови амортисьори и метални дръжки. Относно въпроси по модулните системи за кухня, моля, свържете се с наш консултант на посочените телефони или заповядайте в нашия магазин, където можете да обсъдите вашия проект с наш дизайнер и да поръчате вашата мечтана кухня.