Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Стоки за декорация

Разгледайте голямото разнообразие от декоративни аксесоари като рамки за снимки, порцеланови фигури, стенни часовници, картини, дървени фигури, огледала, вази и свещници.

Рамки за Снимки

1

Деко Аксесоари

1

Часовници и стенна декорация

2

Вази и Свещници

2

Красива и изискана декорация за дома, като рамки за снимки, фигури от порцелан и дърво, часовници за стена, картини, огледала, вази и свещници

В тази категория сме предложили различни по вид, приложение и размер декорации за дома. Тук ще откриете подходящата рамка за снимка, която е важен спомен за Вас и семейството, както и красиви рамки във формация за няколко снимки, с които да съхраните любими моменти. Предлагаме различни варианти на стенен часовник на батерии в изчистен и стилен вид, както и модели с нестандартни форми и визия, които са подходящи за декорация. Имаме огледало за стена с бяла квадратна рамка в стил винтидж, както и модел с декоративни елементи. Ако търсите акцент от дърво или следвате подобна интериорна линия, то при нас ще откриете красиви дървени фигурки и много модели декоративна купа от дърво. Предлагаме малки и големи вази, стъклени и декоративни вази, както и различни модели поставки за единична чаенa свещ, изящни и интересни свещници за една или няколко свещи. Можем да Ви предложим картини, светеща табела фламинго, много модели касички, порцеланови и декоративна фигурки в различни цветове.