Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Стол Lara - Ecru

Последни 2 бр

ID 13122001014

Модерен трапезен стол с красива и удобна облегална част. Изработен е с качествени материали от текстилно покритие, масивно дърво - дъб омаслен, полиестерна пяна и естествен ламиниран фурнир. Практични и стилни столове за трапезна маса. Размери: 44/45/92 см.

цена 219,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 20.44 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияМодерен трапезен стол с красива и удобна облегална част. Изработен е с качествени материали от текстилно покритие, масивно дърво - дъб омаслен, полиестерна пяна и естествен ламиниран фурнир. Практични и стилни столове за трапезна маса. Размери: 44/45/92 см.

Модерен стол за трапезна маса, който е произведен от качествени материали

Към всяка трапезна маса има нужда от подходящи трапезни столове, които да са удобни и да се вписват в интериорния дизайн на помещението. Именно на тези столове ще седим със семейството и приятелите си, когато се храним или имаме повод.

Предлагаме ви трапезен стол Lara  Ecru, който притежава стабилност и удобство, което да осигури на вас и вашите гости комфорта, който е необходим за едно приятно приживяване. Изработен е от здрава конструкция от масивно дърво - дъб омаслен, дамаска от текстилно покритие и необработен / естествен ламиниран фурнир. Притежава полиестерна пяна за допълнителен комфорт.

Гърбът на стола е висок и леко извит за по-голям комфорт.

Размери на стол Lara  Ecru: 44/45/92 см.

* До изчерпване на наличностите.
* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

Цвят: зелен
Материал: масив
Покритие: текстил
Назад