Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Стол Луис

ID 2702001012

Стол Луис е модерен и удобен модел, който е изключително подходящ и за на открито - на терасата, верандата, в градината или за обществени места и събития. Предлага се в няколко стилни цвята - червен, сив и петрол . Височина на сядане 44 см. Размери: 54/44/84 см.

цена 81,00 лв.

Наличност: Наличен
Тип, Цена Броя  
моля изберете


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияСтол Луис е модерен и удобен модел, който е изключително подходящ и за на открито - на терасата, верандата, в градината или за обществени места и събития. Предлага се в няколко стилни цвята - червен, сив и петрол . Височина на сядане 44 см. Размери: 54/44/84 см.

Трапезен стол за тераса, веранда и в градината

Стол Луис е модерен и удобен модел с извита и удобна облегалка. Моделът е изключително подходящ, както за домашно ползване, така и навсякъде на открито - на терасата, верандата, в градината или за обществени места и събития.

Стол Луис е изработен от висококачествен и издръжлив на външни влияния материал. Височина на сядане 44 см. Изработен е от полипропилен и се предлага в червен, сив, петрол и жълт цвят.

Размери: 54/44/84 см.

 

* Моля, обърнете се към нашите консултанти за повече информация относно цветовете, в които се предлага стол Луис.
* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

Цвят: сив,жълт,зелен,червен
Материал: пластмаса
Назад