Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Трапезен стол Аура

ID 2712001005

Трапезен стол Аура е с интересен дизайн и се предлага в цвят дъб натурал и черно. Произведен е от висококачествени материали масив и текстил. Размери: Ш 45/Д 53/В 86 см. Височина на сядане: 47 см. Дълбочина на сядане: 45 см.

цена 220,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 20.53 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияТрапезен стол Аура е с интересен дизайн и се предлага в цвят дъб натурал и черно. Произведен е от висококачествени материали масив и текстил. Размери: Ш 45/Д 53/В 86 см. Височина на сядане: 47 см. Дълбочина на сядане: 45 см.

Трапезни столове от масив в цвят дъб натурал и черно

Избора на трапезни столове е от голямо значение за комфорта и настроението на трапезната маса. Важно е столовете да са удобни за гърба и тялото ви, както и да са стабилни и сигурни. Столовете за трапезна маса се ползват често, за да се храним, пием кафе или чай, и именно затова е важно да са здрави и комфортни за вас и гостите ви.

Трапезен стол Аура е произведен от висококачествени материали масив и с покритие на седалката от текстил. Притежава голяма стабилност и интересен дизайн. Добър избор на трапезни столове от масив на изгодна цена!

* Моля, обърнете се към нашите консултанти за повече информация относно цветовете, в които се предлага модел Аура.
* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

Цвят: дъб
Материал: масив
Покритие: текстил
Назад