Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Стол Гозо

ID 2702001005

Практичен и удобен трапезен стол Гозо е много подходящ, както за домашно ползване, така и на открито. Изработен е от висококачествен и издръжлив на външни влияния материал. Предлага се в цвят сиво и зелено.

цена oт 79,00 лв.

Наличност: Наличен
Тип, Цена Броя  
моля изберете


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияПрактичен и удобен трапезен стол Гозо е много подходящ, както за домашно ползване, така и на открито. Изработен е от висококачествен и издръжлив на външни влияния материал. Предлага се в цвят сиво и зелено.

Стол за маса, който е подходящ за ползване и на открито

Предлагаме ви трапезен стол Гозо, който е изработен от висококачествен и издръжлив на външни влияния материал. Моделът е практичен и с широко приложение, което го прави много подходящ за къща.

Трапезен стол Гозо е изработен от пластмаса, в цвят сиво и зелено.

Стилен модел стол, изключително подходящ, както за домашно ползване, така и навсякъде на открито - на терасата, верандата, в градината или за обществени места и събития.

Височина на сядане 44.5 см.

 

* Моля, обърнете се към нашите консултанти за повече информация относно цветовете, в които се предлага стол Гозо.
* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

Цвят: сив,зелен
Материал: пластмаса
Назад