Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Трапезен стол Екс-Капри

ID 2702001004

Трапезен стол Екс-Капри е стилен и изчистен модел стол, изключително подходящ и за на открито - на терасата, верандата, в градината или за обществени места и събития. Моделът се предлага в цвят бежово и венге. Изработен е от пластмаса. Височина на сядане 44,5 см.

цена 79,90 лв.

Наличност: Наличен
Тип, Цена Броя  
моля изберете


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияТрапезен стол Екс-Капри е стилен и изчистен модел стол, изключително подходящ и за на открито - на терасата, верандата, в градината или за обществени места и събития. Моделът се предлага в цвят бежово и венге. Изработен е от пластмаса. Височина на сядане 44,5 см.

Трапезен стол за градина и на открито

Трапезен стол Екс-Капри е стилен и изчистен модел с извита и удобна облегалка. Моделът е изключително подходящ, както за домашно ползване, така и навсякъде на открито - на терасата, верандата, в градината или за обществени места и събития.

Трапезен стол Екс-Капри е изработен от висококачествен и издръжлив на външни влияния материал. Височина на сядане 44,5 см. Изработен е от полипропилен в цвят бежово и венге.

 

* Моля, обърнете се към нашите консултанти за повече информация относно цветовете, в които се предлага стол Екс-Капри.
* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

Цвят: бежов,венге
Материал: метал,пластмаса
Назад