Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Трапезен стол Капри

ID 10462001012

Модерен трапезен стол с изискана и приятна визия, който предразполага към комфорт. Притежава черна метална конструкция на краката и  цвят дамаска - зелео за седалката и облегалката.

цена 179,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 16.71 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияМодерен трапезен стол с изискана и приятна визия, който предразполага към комфорт. Притежава черна метална конструкция на краката и  цвят дамаска - зелео за седалката и облегалката.

Столове за маса от качествени материали на изгодна цена

Избора на трапезни столове е от голямо значение за комфорта и настроението на трапезната маса. За да не се натоварва гърба и тялото ви е важно стола да бъде качествен и стабилен. Всички столове за маса, се ползват ежедневно, за да се храним, пием кафе или чай, което води до нуждата от правилна и удобна стойка при ползването им.
Трапезен стол Капри притежава голяма стабилност и удобство, което да осигури на вас и вашите гости комфорта, който е необходим за едно приятно преживяване. Изработен е от здрава метална конструкция и качествено покритие от текстил и високоеластична пяна за седалката и облегалката му. Краката му са в цвят черен мат, а дамаската му е налична в зелено . Гърбът на стола има извивки и лек наклон за максимален комфорт при ползване.

* Моля, обърнете се към нашите консултанти за повече информация относно цветовете, в които се предлага модел Капри.
* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.
* Размери на стола можете да видите в изображенията на продукта.

Индивидуално конфигуриране: не
Цвят: избор на цвят
Материал: високоеластична пяна,метал
Покритие: текстил
Назад