Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Трапезен стол Мая

ID 2782001005

Tрапезен стол Мая е с изчистена визия и предлага удобство за стоящия на него. Произведен е от масив и с дамаска от текстил. Размери: Ш 44/Д 65/В 100 см. Височина на седалката 48 см. Широчина на седалката 45 см.

цена 169,00 лв.

Наличност: Наличен
Опции
Броя


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияTрапезен стол Мая е с изчистена визия и предлага удобство за стоящия на него. Произведен е от масив и с дамаска от текстил. Размери: Ш 44/Д 65/В 100 см. Височина на седалката 48 см. Широчина на седалката 45 см.

Удобни трапезни столове с голям избор на дамаски

Избора на трапезни столове е от голямо значение за комфорта и настроението на трапезната маса. За да не се натоварва гърба и тялото ви е важно стола да бъде качествен и стабилен. Всички столове за маса, се ползват ежедневно, за да се храним, пием кафе или чай, което води до нуждата от правилна и удобна стойка при ползването им.

Трапезен стол Мая притежава стабилност и удобство, което да осигури на вас и вашите гости комфорта, който е необходим за едно приятно преживяване. Визията на стола се съчетава добре с модерно и класическо обзавеждане. Чудесен избор на качествени трапезни столове на изгодна цена!

* Моля, обърнете се към нашите консултанти за повече информация относно цветовете, в които се предлага модел Мая.
* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

Цвят: кафяв,сив
Покритие: текстил
Назад