Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Трапезен стол Теодора

ID 2712001007

Tрапезен стол Теодора е с удобна седалка и облегалка. Предлагаме избор на цветове за дамаската му. Произведен е от масив бук и с покритие от текстил. Размери: Ш 48/Д 67/В 98 см. Височина на сядане: 49 см. Дълбочина на сядане: 43 см.

цена 239,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 22.31 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияTрапезен стол Теодора е с удобна седалка и облегалка. Предлагаме избор на цветове за дамаската му. Произведен е от масив бук и с покритие от текстил. Размери: Ш 48/Д 67/В 98 см. Височина на сядане: 49 см. Дълбочина на сядане: 43 см.

Удобни трапезни столове от материал масив бук и с покритие от текстил

Избора на трапезни столове е от голямо значение за комфорта и настроението на трапезната маса. Важно е столовете да са удобни за гърба и стойката ви, както и да са стабилни и сигурни. Столовете за трапезна маса се ползват често, за да се храним, пием кафе или чай, и именно затова е важно да са здрави и комфортни за вас и гостите ви.

Трапезен стол Теодора е произведен от висококачествени материали масив бук и с покритие от текстил. Предлагаме го в различни цветове на дамаската. Трапезен стол Теодора е с комфортна облегалка и седалка. Притежава голяма стабилност и удобство, което да осигури на вас и вашите гости комфорта, който е необходим за едно приятно преживяване. Добър избор на удобни трапезни столове на топ цена!

Размери: Ш 48/Д 67/В 98 см. Височина на сядане: 49 см. Дълбочина на сядане: 43 см.

* Моля, обърнете се към нашите консултанти за повече информация относно цветовете, в които се предлага модел Теодора.
* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

Материал: масив
Покритие: текстил
Назад