Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Ъглов диван Гала лукс в дамаска с функция сън

ID 0232201099

Модерен и функционален ъглов диван за хол, който е с избор на ляво или дясно разположение на лежанката. Притежава функция сън, която бързо и лесно осигурява допълнително легло със спална площ от 140 на 210 см. Разтегателен ъглов диван Гала лукс има възглавници и ракла за съхранение на вещи. Размери: 252/160 см.

Производител : Нани

цена 2 249,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит

Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияМодерен и функционален ъглов диван за хол, който е с избор на ляво или дясно разположение на лежанката. Притежава функция сън, която бързо и лесно осигурява допълнително легло със спална площ от 140 на 210 см. Разтегателен ъглов диван Гала лукс има възглавници и ракла за съхранение на вещи. Размери: 252/160 см.

Ъглов диван за хол с модерна визия и много приложения

Нов модел ъглов диван Гала лукс се предлага в разнообразие от интересни цветови комбинации и с възможност за избор на цветове от картел. Стилен и практичен модел с ракла за съхранение на вещи и функция сън, която предоставя допълнително легло със спална площ 140/210 см.
Габаритните му размери са 252 на 160 см., а дълбочината на сядане е 55 см.
Изработен от метална конструкция с подматрачен механизъм, а класическата висококачествена дървена конструкция е подсилена с рамки от метален профил. Това създава допълнителна здравина и издържливост на дивана. За изработването му е използвана изключително приятна на допир мебелна дамаска с висока износоустойчивост, опора от индивидуално реагиращ ЗИГ-ЗАГ и обемни антиалергични силиконови влакна върху седалка от PENO ELASTIC FOAM с висока еластичност.
Имате възможност за избор на цвят дамаска от богата гама.

* Моля, обърнете се към нашите консултанти за повече информация относно цветовете, в които се предлага модел Гала лукс.
* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.
* Позицията на лежанката се определя стоейки с лице към предната част на самия диван.

Функция сън: да
Ракла: да
Функция релакс: не
Регулиране на подглавници: не
Посока на лежанката: възможност за избор
Индивидуално конфигуриране: да
Покритие: текстил,еко кожа
Назад