Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Ъглов разтегателен диван Корса с подвижни подглавници

ID 1712213433

Комфортен и изящен ъглов диван с изчистен модерен дизайн, функция сън, регулиране на подглавници и ракла. Размери: Д 287/Ш 227/В 79-95 см. със спална площ 208/122 см.

Производител : Cotta

цена 2 299,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 214.57 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условия



Комфортен и изящен ъглов диван с изчистен модерен дизайн, функция сън, регулиране на подглавници и ракла. Размери: Д 287/Ш 227/В 79-95 см. със спална площ 208/122 см.

Ъглов диван с изчистен модерен дизайн, функция сън, ракла и регулиране на подглавници

Представяме Ви модел от новата колекция мека мебел на фирма Cotta, която е дългогодишен производител на висококачествени дивани с изтънчена дизайнерска линия и автентичен стил и излъчване.
Разтегателен ъглов диван Корса е красив и модерен, изработен от висок клас материали масив, дунапрен, ПДЧ и покритие от текстил. Този ъглов диван притежава функция сън, която посредством лесно изтеглящ се подматрак се превръща в допълнителна спална площ и ракла за съхранение на спално бельо и вещи. Функцията подвижни подглавници, които можете да регулирате, го правят практичен и много удобен за ползване от хора с различен ръст и предпочитания при ползването му.
Ако изберете ъглов диван Корса ще получите красива и стилна мека мебел, която не само ще допълни и разкраси вашия интериор в хола или дневната, но и ще създаде допълнителен комфорт и уют във Вашия дом.
* Моля, обърнете се към нашите консултанти за повече информация относно цветовете, в които се предлага модел Корса.
* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.

Функция сън: да
Ракла: да
Функция релакс: не
Регулиране на подглавници: да
Индивидуално конфигуриране: не
Цвят: кафяв,бежов,сив
Покритие: текстил
Назад