Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Ъглов гардероб Валенсия

ID 0030401091

Представяме ви ъглов гардероб Валенсия, част от нашата модулна система за обзавеждане. Този гардероб не само предоставя стил и елегантност, но и функционално вътрешно разпределение, което удовлетворява всички вашите нужди за съхранение.

цена 469,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 43.77 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияПредставяме ви ъглов гардероб Валенсия, част от нашата модулна система за обзавеждане. Този гардероб не само предоставя стил и елегантност, но и функционално вътрешно разпределение, което удовлетворява всички вашите нужди за съхранение.

С размери 93/93/208 см, този ъглов гардероб е идеален за оптимизиране на пространството в стаята. Съчетавайки в себе си практичност и дизайн, той предлага обширно вътрешно пространство, което да съхранява дрехи, обувки и аксесоари.

Вътрешното разпределение на гардероба е проектирано с внимание към детайлите, за да предостави оптимална организация на всичко, което ви е необходимо. Рафтове, шини за закачалки, чекмеджета и полици са част от този добре организиран вътрешен дизайн.

Не само вътрешността, но и външният вид на гардероба е важен. Дизайнът му е съобразен с модерните тенденции и стилния външен вид, което го прави подходящ както за съвременни, така и за класически интериори.

Изберете ъгловия гардероб Валенсия за вашата стая и се наслаждавайте на елегантността, функционалността и дълготрайната издръжливост на нашата модулна система за обзавеждане.

Размер на гардероба: до 1.80см
Цвят: сонома,дъб
Материал: ПДЧ
Покритие: ламинат
Назад