Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Разтегателен ъглов диван Давид II естествена кожа

ID 1712213584

Модерен ъглов диван с лежанка, функция сън, регулиране на подглавници и ракла за съхранение на вещи. Предлага се с лява или дясна лежанка по Ваш избор. Размери: Д 256/Ш 208/В 71 см. със спална площ от 126 на 187 см.

Производител : Cotta

2 550,00 лв.

Цена 1 999,00 лв.

Офертата е валидна до: 31.03.2024г.

Наличност: Наличен
Купи
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 186.57 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условия



Модерен ъглов диван с лежанка, функция сън, регулиране на подглавници и ракла за съхранение на вещи. Предлага се с лява или дясна лежанка по Ваш избор. Размери: Д 256/Ш 208/В 71 см. със спална площ от 126 на 187 см.

Модерни ъглови дивани от кожа за хол и дневна

Предлагаме ъглови дивани с лежанка, които притежават красив дизайн и много функционалности. Ъглов диван David II е в цветова комбинация Rancho и притежава функция сън, която предлага спална площ от 126/187 см. Моделът е с подвижни поглавници, което ви дава възможност за допълнителен комфорт при ползването му. Друга негова функционалност е малката ракла под лежанката, в която може да съхранявате вещи.

При закупуването на ъглов диван David II имате избор на лява или дясна лежанка.
Произведен от европейската фирма Cotta и преминава през редица тестове за качество от акредитирани институти, които гарантират изключително висок стандарт по отношение на здравина, износоустойчивост и удобство.
Разтегателен ъглов диван David II е изработен от висококачествени материали, като всички конструктивни елементи са от масивна, многослойна и/или иглолистна дървесина, както и някои пластмаси без съдържание на формалдехиди, PU и PVC. Краката му са метални, хромирани и с височина 23 см., облегалката е със система от статични колани, а седалката е със система от стоманени зиг-заг пружини.

* Моля, обърнете се към нашите консултанти за повече информация относно предлаганите дамаски и цветове.
* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.
* Позицията на лежанката се определя стоейки с лице към предната част на самия диван.

Функция сън: да
Ракла: да
Регулиране на подглавници: да
Посока на лежанката: възможност за избор
Цвят: избор на цвят
Покритие: естествена кожа
Назад