Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Разтегателен ъглов диван Хаити

ID 1712213586

Комфортен разтегателен ъгъл диван с функция сън, регулиране на подглавници и избор на дамаски. Предлага се с лява или дясна лежанка по Ваш избор. Размери: Ш 283/Д 238/В 69 см. със спална площ 126/198 см.

Производител : Cotta

цена 2 599,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 242.57 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условия



Комфортен разтегателен ъгъл диван с функция сън, регулиране на подглавници и избор на дамаски. Предлага се с лява или дясна лежанка по Ваш избор. Размери: Ш 283/Д 238/В 69 см. със спална площ 126/198 см.

Ъглови дивани за хол, които са произведени от висококачествени материали

Предлагаме качествени ъглови дивани, които притежават удобство и функционалност, необходими на всеки модерен дом.
Разтегателен ъглов диван Хаити е едноцветен модел, който се предлага и на поръчка  в няколко вида дамаски и цветове, като цената му от 2599,00 лв. е за първа група дамаска . Притежава функция сън, която предлага спална площ от 126/198 см. Избора на ъглови дивани с функция сън е практичен и често предпочитан, защото ви осигурява още едно допълнително легло във вашия дом.
Още едно от преимуществата на диван Хаити е функцията за подвижни подглавници, което ви създава допълнителен комфорт при ползването му в седнало положение. Моделът е ъглов диван за хол с възможност за избор на лява или дясна лежанка.
Произведен от европейската фирма Cotta и преминава през редица тестове за качество от акредитирани институти, които гарантират изключително висок стандарт по отношение на здравина, износоустойчивост и удобство.
Разтегателен ъглов диван Хаити е изработен от висококачествени материали, като всички конструктивни елементи са от масивна, многослойна и/или иглолистна дървесина, както и някои пластмаси без съдържание на формалдехиди, PU и PVC. Краката му са метални в черен мат и с височина от 12.5 см., а седалката е със система от стоманени зиг-заг пружини.

* Mоля, обърнете се към нашите консултанти за повече информация относно предлаганите дамски и цветове.
* Цветовете на снимките могат да варират в зависимост от настройките на екрана на Вашето устройство.
* Позицията на лежанката се определя стоейки с лице към предната част на самия диван.

Функция сън: да
Ракла: не
Функция релакс: не
Регулиране на подглавници: да
Посока на лежанката: възможност за избор
Индивидуално конфигуриране: да
Назад