Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Бюро Кики с допълнителен модул

модул RS

ID 1790505003

Бюрото Кики с допълнителен модул е елегантно и мултифункционално решение за детската стая, което се откроява със своята стилна визия. Благодарение на дизайна, който позволява допълнителният шкаф с чекмеджета да се поставя от лявата или дясната страна, бюрото може да се адаптира към индивидуалните предпочитания и ограничения на пространството в стаята.

 

Производител : Jela

цена 419,00 лв.

Наличност: По заявка
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 39.11 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияБюрото Кики с допълнителен модул е елегантно и мултифункционално решение за детската стая, което се откроява със своята стилна визия. Благодарение на дизайна, който позволява допълнителният шкаф с чекмеджета да се поставя от лявата или дясната страна, бюрото може да се адаптира към индивидуалните предпочитания и ограничения на пространството в стаята.

 

Чекмеджетата предлагат гъвкавост в организацията - монтирайки ги в горната или долната част на модула, можете да оптимизирате пространството за съхранение според текущите нужди на вашето дете.

Снабдено с механизми за плавно затваряне, бюрото предпазва пръстите на детето от прищипване и намалява шума при затваряне на чекмеджетата. С размери от 125 см ширина, 60 см дълбочина и височина 76 см, бюрото е достатъчно голямо, за да предложи удобна работна площ и в същото време компактно, за да пасва в по-малки пространства.

Бюрото Кики с допълнителен модул е перфектният избор за създаване на функционално и вдъхновяващо пространство за вашето дете, което съчетава естетика с практичност.

 

Цвят: бежов,бук
Материал: ПДЧ
Назад