Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Бюро от серия за обзавеждане Киндер

ID 2710505001

Бюрото от серията за обзавеждане Киндер се отличава със своя дизайн. Това бюро предлага гъвкавост и практичност, като позволява персонализация според индивидуалните нужди и предпочитания.

цена 319,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 29.77 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияБюрото от серията за обзавеждане Киндер се отличава със своя дизайн. Това бюро предлага гъвкавост и практичност, като позволява персонализация според индивидуалните нужди и предпочитания.

Бюрото е с размери 120/60/88 см, което гарантира достатъчно работно пространство за учене, творчество и други дейности.

Модулното обзавеждане Киндер предлага модулно обзавеждане, което ви позволява да конфигурирате мебелите според пространството и функционалните нужди на вашата детска стая.

Изработени от ПДЧ с дебелина 18 мм, модулите се отличават с висока издръжливост и качество. Изчистените линии и функционалният дизайн допринасят за съвременния и привлекателен вид на бюрото. Корпусът на бюрото е в цвят дъб премиум.

Бюрото е с механизми за плавно затваряне на чекмеджетата, което осигурява допълнително удобство и безопасност при употреба. То е чудесен избор за родители, които искат да създадат удобно и стимулиращо учебно пространство за своите деца. 

Цвят: зелен,син,лилав,дъб
Материал: ПДЧ
Покритие: ламинат
Назад