Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Бюро Валенсия с 1 врата и 3 чекмеджета

ID 0030301026

Бюро Валенсия с 1 врата и 3 чекмеджета е част от модулната система за обзавеждане на детска стая Валенсия. То е практично и функционално решение, с размери 140/68/ h 76 см, което предоставя просторна работна повърхност, която е подходяща за различни видове учебни и творчески дейности. Вратата и чекмеджетата осигуряват удобно пространство за съхранение на книги, учебници, химикали и други необходими материали.

цена 306,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи
Купи с кредитКупи с кредит
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 28.56 лв. на месец


Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условияБюро Валенсия с 1 врата и 3 чекмеджета е част от модулната система за обзавеждане на детска стая Валенсия. То е практично и функционално решение, с размери 140/68/ h 76 см, което предоставя просторна работна повърхност, която е подходяща за различни видове учебни и творчески дейности. Вратата и чекмеджетата осигуряват удобно пространство за съхранение на книги, учебници, химикали и други необходими материали.

Структурата на бюрото е здрава и надеждна, гарантираща дълготрайност и удобство при използване. Вратата добавя допълнително пространство за съхранение и дава възможност за скриване на по-личните предмети.

Бюрото Валенсия с 1 врата и 3 чекмеджета съчетава стил и практичност, допълвайки интериора на стаята. Вградената функционалност и просторът за съхранение го правят подходящ избор за ученици и студенти, както и за всеки, който търси удобно и уютно място за работа или учене. Със своите размери и дизайн, това бюро е идеален акцент в модулната система за обзавеждане Валенсия, която ви позволява да създадете персонализирано пространство, отговарящо на вашите нужди и стил.

Цвят: дъб сонома

Размери: 140/68/ h 76 см

Цвят: сонома,дъб
Материал: ПДЧ
Покритие: ламинат
Назад