Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Декоративна картина върху платно 30460015

ID 8681875611922

Технически подробности:

  • Декоративна картина на платно
  • Материал: 100% платно
  • Материал на рамката: 100% дървен материал
  • Дебелина на рамката: 3 см
  • Размер: 70 x 100 cm

Производител : Ареа Деко

цена 75,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи

Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условия



Технически подробности:

  • Декоративна картина на платно
  • Материал: 100% платно
  • Материал на рамката: 100% дървен материал
  • Дебелина на рамката: 3 см
  • Размер: 70 x 100 cm

Преобразете пространството си със зашеметяващи декоративни картини на платно

Подобрете атмосферата на жилищното си пространство с нашите изящни декоративни картини на платно. Тези завладяващи произведения на изкуството са създадени, за да предизвикват емоции и да придават елегантност на всяка стая.

Потопете се в красотата на 100% платно

Изработени с изключителна прецизност, нашите декоративни картини на платно са изработени от 100% висококачествено платно. Това гарантира живи цветове и резки детайли, които ще ви запленят. Материалът на платното също така осигурява издръжливост, като гарантира, че вашето произведение на изкуството ще издържи проверката на времето.

Подобрете интериора си със здрава дървена рамка

Нашите декоративни картини от платно се предлагат със 100% дървена рамка, която осигурява стабилност и здравина. Дебелината на рамката е 3 см, което придава дълбочина и измерение на вашата творба. Тази солидна конструкция гарантира, че картината ви ще остане непокътната и сигурно монтирана на стената ви.

Размерът има значение: направете смело изявление

С внушителните размери 70 x 100 cm нашите декоративни картини на платно са с идеален размер, за да направят смело впечатление във всяка стая. Независимо дали ще я окачите във вашата всекидневна, спалня или офис, тази творба ще се превърне във фокусна точка на вашето пространство, пленявайки всички, които влизат.

Съживете жилищното си пространство с нашите декоративни картини на платно и изпитайте трансформиращата сила на изкуството. Поръчайте сега и оставете стените си да оживеят от красота и емоции.

Назад