Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Декоративна картина върху платно

ID 8682870438248

Технически подробности:

  • Материал: 100% платно
  • Материал на рамката: 100% дървен материал
  • Дебелина на рамката: 3 см
  • Размер: 50 x 120 см

Производител : Ареа Деко

цена 79,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи

Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условия



Технически подробности:

  • Материал: 100% платно
  • Материал на рамката: 100% дървен материал
  • Дебелина на рамката: 3 см
  • Размер: 50 x 120 см

Преобразете пространството си със завладяващата красота на декоративните картини на платно

Подобрете атмосферата на жилищното си пространство с нашите изящни декоративни картини на платно. Всяко произведение е старателно изработено, за да вдъхне живот и жизненост на стените ви, създавайки завладяваща фокусна точка, която ще остави гостите ви в страхопочитание.

Потопете се в света на изкуството

Нашите декоративни картини са изработени от 100% висококачествено платно, което гарантира устойчивост и дълготрайност. Ярките цветове и сложните детайли на всяка творба ще ви пренесат в свят на красота и творчество, позволявайки ви да избягате от ежедневието и да се потопите в царството на изкуството.

Повишете елегантността и стила на интериора си

С размер 50 x 120 cm нашите декоративни картини на платно са идеалното допълнение към всяка стая. Независимо дали ще я окачите във всекидневната, спалнята или офиса си, тя без усилие ще издигне интериора ви, добавяйки нотка елегантност и стил към вашето пространство.

Изработени с прецизност и грижа

Нашите декоративни картини на платно са рамкирани със 100% дървени рамки, което гарантира здравина и стабилност. Дебелината на рамката от 3 см придава дълбочина и измерение на произведението на изкуството, създавайки визуално привлекателна експозиция, която ще завладее всеки, който я погледне.

Оживете пространството си и се отдайте на красотата на изкуството с нашите декоративни картини на платно. Поръчайте сега и оставете стените си да разказват история за елегантност и изтънченост.

Назад