Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Декоративна картина върху платно KC433

ID 8683342998468

Технически подробности:

  • Материал: 50% памук / 50% полиестер
  • Печат: Дигитален печат върху платно
  • Размер: 45 x 45 cm
  • Рамка: Дървена рамка с размери 2 x 3 см

Производител : Ареа Деко

цена 35,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи

Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условия



Технически подробности:

  • Материал: 50% памук / 50% полиестер
  • Печат: Дигитален печат върху платно
  • Размер: 45 x 45 cm
  • Рамка: Дървена рамка с размери 2 x 3 см

Преобразете жилищното си пространство с нашите изящни декоративни картини на платно. Всяко произведение е внимателно изработено с перфектна смес от 50% памук и 50% полиестер, което гарантира издръжливост и луксозно усещане. Цифровият печат върху платно вдъхва живот на творбата, като улавя всеки сложен детайл и ярък цвят.

Подобрете декора на дома си

Добавете нотка елегантност и изтънченост във всяка стая с нашите декоративни картини на платно. Независимо дали искате да създадете уютна атмосфера във всекидневната си или спокойна обстановка в спалнята си, тези зашеметяващи произведения на изкуството мигновено ще превърнат пространството ви в светилище на красота и спокойствие.

Разгърнете своята креативност

Изразете своя уникален стил и индивидуалност чрез широката ни гама от дизайни. От абстрактни шедьоври до спиращи дъха пейзажи - нашата колекция предлага по нещо за всеки вкус и предпочитание. Позволете на стените си да разказват история и да разпалват разговори с тези завладяващи произведения на изкуството, които говорят до дълбините на душата ви.

Премиум качество на изработката

Гордеем се с нашия ангажимент за постигане на високи постижения. Всяка картина на декоративно платно е старателно изработена с дървена рамка с размери 2 x 3 см, която осигурява стабилност и дълготрайност. Размерът 45 x 45 cm е идеален за създаване на фокусна точка или за добавяне на фино докосване на артистичност към съществуващия ви интериор.

Обновете декора на дома си с нашите декоративни картини на платно още днес и изпитайте преобразяващата сила на изкуството. Прегърнете красотата, разпалете въображението си и създайте пространство, което наистина отразява вашия уникален стил.

Назад