Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Декоративна картина върху платно WY06

ID 8683342478120

Технически подробности:

  • Печат: Дигитален печат върху платно
  • Размер: 50 x 70 cm
  • Рамка: Дървена рамка с размери 2 x 3 см

Производител : Ареа Деко

цена 55,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи

Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условия



Технически подробности:

  • Печат: Дигитален печат върху платно
  • Размер: 50 x 70 cm
  • Рамка: Дървена рамка с размери 2 x 3 см

Трансформирайте пространството си със завладяващата артистичност на Банкси

Отдайте се на хипнотизиращия свят на Банкси с нашата декоративна картина на платно в рамка. Този изящен шедьовър е създаден, за да предизвика силни емоции и да разпали въображението ви. С ярките си цветове и сложни детайли той без усилие ще вдъхне живот на всяка стая, оставяйки трайно впечатление у всички, които го съзерцават.

Освободете творчеството си и изразете себе си

Позволете на провокиращото мисълта изкуство на Банкси да се превърне в отражение на вашата собствена уникална личност. Независимо дали сте любител на изкуството, или просто искате да добавите нотка на изтънченост в пространството си, тази картина на платно в рамка е идеалният избор. Нейните смели и завладяващи образи ще вдъхновяват разговорите и ще разпалват креативността ви всеки път, когато я погледнете.

Изработена с ненадминато качество и прецизност

Разбираме колко е важно да се запази целостта на изкуството на Банкси, поради което старателно изработихме това произведение, използвайки най-добрите материали и техники. Сместа от 50 % памук и 50 % полиестер осигурява издръжливост и дълготрайност, а дигиталният печат върху платно гарантира изключителна яснота и яркост на цветовете.

Подобрете пространството си с вечното изкуство на Банкси

Не пропускайте възможността да притежавате произведение на изкуството, което надхвърля времето и говори за дълбините на човешкия опит. Добавете тази декоративна картина на платно в рамка в количката си сега и позволете на гения на Банкси да превърне пространството ви в завладяващо светилище на вдъхновение и красота.

Назад