Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Онлайн или поръчка по телефон 0700 90 098

Твоята кошница е празна!

Декоративна картина върху платно WY132

ID 8683342789028

Нов

Технически детайли:

  • Дигитален печат
  • Размер: 70 x 100 см
  • Рамка: Дървена рамка с размери 2 x 3 см за допълнителна елегантност и издръжливост

Производител : Ареа Деко

цена 89,00 лв.

Наличност: Наличен
Купи

Поръчай на: 0700 90 098
Доставка

Безплатна доставка се предлага при поръчки на стойност над 1000 лв. ( не включва стоки в промоция ). Доставката се извършва със собствен транспорт на Лазур в рамките на 14 дни. При стоки на поръчка, срокът на изработка е от 4 до 8 седмици. За повече информация натиснете тук


Общи условия

Виж нашите условия за поръчка, гаранция и доставка: общи условия



Технически детайли:

  • Дигитален печат
  • Размер: 70 x 100 см
  • Рамка: Дървена рамка с размери 2 x 3 см за допълнителна елегантност и издръжливост

Преобразете пространството си със завладяващи произведения на изкуството

Представяме ви нашата декоративна картина на платно в рамка - шедьовър, който ще вдъхне живот на заобикалящата ви среда. Потопете се в света на изкуството с това зашеметяващо творение на известния художник Банкси.

Приемете силата на емоциите

Това завладяващо произведение ще предизвика редица емоции - от страхопочитание до съзерцание, докато се вглеждате в сложните му детайли. Дигиталният печат върху платно гарантира живи цветове и резки изображения, което ви позволява да се свържете истински с произведението на изкуството.

Създайте атмосфера на изтънченост

С големия си размер от 70 x 100 cm тази декоративна картина на платно в рамка без усилие ще се превърне във фокусна точка на всяка стая. Дървената ѝ рамка с размери 2 x 3 см придава елегантност и издръжливост, като гарантира, че този шедьовър ще устои на изпитанието на времето.

Вечна инвестиция

Инвестирайте в произведение на изкуството, което не само подобрява пространството ви, но и запазва стойността си с течение на времето. Творбите на Banksy са се превърнали в емблематични, търсени от колекционери по целия свят. Притежавайки тази декоративна картина на платно в рамка, вие ставате част от наследството и историята на този прочут художник.

 

Назад